Disclaimer

Disclaimer

Kwaliteitsproducten sinds 1986
Disclaimer

Deze internet site wordt u aangeboden door Alco Cleaners en Coatings BV. De gehele inhoud valt onder auteursrecht, en niets mag worden gekopieerd en/of veranderd zonder schriftelijke en uitdrukkelijke toestemming van Alco Cleaners en Coatings BV.

Alco Cleaners en Coatings BV probeert de site zo up-to-date mogelijk te houden, maar dit geeft geen garanties met betrekking tot nauwkeurigheid en volledigheid. Hieronder vallen eveneens niet tijdig doorgevoerde prijswijzigingen en onjuiste of onvolledige productspecificaties.

Alco Cleaners en Coatings BV aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade, in welke vorm dan ook, voortvloeiend uit uw bezoek (of uit het niet kunnen verkrijgen van toegang) tot www.alco-cc.com uit het afgaan op informatie die op site wordt verstrekt. Bepaalde hyperlinks brengen u naar sites van derden, waarbij Alco Cleaners en Coatings BV geen enkele aansprakelijkheid aanvaardt voor de daar aangeboden informatie.

Alle gegevens die u stuurt naar Alco Cleaners en Coatings BV dient juist en rechtsgeldig te zijn, en mogen geen inbreuk maken op rechten van derden. Alco Cleaners en Coatings BV behoudt het recht om de inhoud van de site en tekst van deze juridische verklaring op elk gewenst moment naar eigen inzicht te wijzigen. Mocht u nog vragen hebben na het lezen van de disclaimer, schroom niet en neem contact op met Alco Cleaners en Coatings BV.

Meer informatie, of heeft u interesse in een van onze producten?
Menu
U bent hier: Disclaimer