Alco Cleaners & Coatings   •   Belfeld, Nederland   •
  +31 (0)77-4762113
headerimage

Alco in de praktijk

Duizenden mensen werken dagelijks met Alco producten.
De reinigings- en onderhoudsproducten van Alco worden toegepast in de industrie, de automotive, de horeca, agrarische sector en het onderhoud van gebouwen. Daarnaast levert Alco epoxy coatings en producten voor betonreparatie.

Steeds meer klanten zijn razend enthousiast over het gebruik van de Alco producten. Hier volgen een aantal praktijkvoorbeelden of ervaringen van de klanten van Alco.

Streeploos – multireiniger

STREEPLOOS is een hygiënisch reinigingsmiddel op basis van alcohol dat zeer geschikt is voor het reinigen van alle afwasbare oppervlakken.

STREEPLOOS reinigt snel en veilig het vervuilde oppervlak en laat een frisse geur na met een streeploos resultaat.

Meer productinfo

Almodo – algen en groenverwijderaar  

Almodo verwijdert zonder problemen groene aanslag van algen en mossen op o.a. terrassen, paden, stoepen, tegels, trespa, tuinmeubelen, muren, zonwering, verkeersborden enz. Voor de vele toepassingen en het juiste gebruiksadvies, raadpleeg de informatie onder de tab toepassing bij de productpagina van Almodo.

Zie hier enkele foto’s van mooie resultaten bij verschillende klanten van Alco.

Meer productinfo

Coating en vloerafwerking

Alco levert epoxy coating voor een nieuwe vloer van uw werkplaats, showroom of magazijn en diverse producten voor reparatie van uw vloer. De epoxy coating is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Download hier de complete coating brochure.

Een werkplaats bij een klant van Alco krijgt zo eenvoudig weer een hele nieuwe uitstraling >

Meer productinfo

Washmobile Active Orange  

Deze hardnekkige vervuiling door grassappen is geen enkel probleem voor de Active Orange van de Washmobile-serie van Alco.

Active Orange is onder andere te gebruiken voor verkeersvuil, brandstofresten, insectenresten, remstof, grassappen, hars e.d. Tevens is WASHMOBILE ACTIVE ORANGE biologisch afbreekbaar en veilig voor de lak.

Meer productinfo

Descal – industriële ontkalker

DESCAL is een veilig en modern ontkalkingsmiddel en is vrij van zoutzuur. DESCAL verwijdert veilig kalk, slib en algen en kan tot 48 uur circuleren zonder de machine of materiaal aan te tasten. DESCAL is veilig voor aluminium, staal en koper en werkt kostenbesparend.

Zo ook bij deze krattenwasser bij één van onze tevreden klanten >

Meer productinfo

Industrial Clean – alkalische reiniger

INDUSTRIAL CLEAN is een ongeparfumeerde, sterk geconcentreerde alkalische reiniger voor universeel gebruik. Zo ook voor het reinigen van het kunststof dak van deze zeer unieke oldtimer van één van onze klanten.

Meer productinfo

Fortarox – krachtige zure reiniger

Verbluffende resultaten met Fortarox, een zure reiniger van Alco die tevens ontvet.

Fortarox verwijdert kalkaanslag, cementsluier, zeepresten, vette aanslag, urineresten, ketel­steen, roestaanslag en vuil.
FORTAROX bevat middelen tegen corrosie en is vrij van zoutzuur en daar­door minder agressief.

Meer productinfo

Forza -G30- / oven-, grill- en rookkastenreiniger

Forza -G30- is een reinigingsproduct dat speciaal ontwikkeld is voor het verwijderen van vet, eiwitten, oliën en verkoolde vervuilingen.

Forza -G30- is ongeparfumeerd en daardoor zeer geschikt voor keukens of plaatsen waar gewerkt wordt met voedingsmiddelen.

Meer productinfo